Tukenasi surun hetkellä

Arvokasta ja kunnioittavaa palvelua tilaisuuden koosta riippumatta

Meille Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy:ssä on aina ollut tärkeintä henkilökohtainen ja ihmisläheinen palvelu. Meidän tehtävämme on tukea asiakkaitamme surun ja hämmennyksenkin keskellä.

Selkeä Hautaus on nykyaikainen hautauspalvelu

Selkeä Hautaus on Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy:n nykyaikainen hautauspalvelu, jonka voit tilata suoraan verkosta.

Konseptimme perustuu valmiiksi koottuihin palvelukokonaisuuksiin, joiden avulla hautausjärjestelyt sujuvat helpommin. Sopivan kokonaisuuden valitseminen on mutkatonta, ja palvelupaketit on hinnoiteltu selkeästi ja läpinäkyvästi.

Selkeä Hautaus -palvelumallissamme yhdistyy nyky-yhteiskunnan tarpeet ja uudenlaisten palveluiden kysyntä yli vuosisadan mittaiseen kokemukseemme. Takaamme aina arvokkaan, kunnioittavan palvelun ja kauniin hautauksen – kokonaisuuden koosta riippumatta.

Palvelumme on saatavilla pääkaupunkiseudulla.

Vuosisadan kokemus hautaustoiminnasta

Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy:llä on yli sadan vuoden kokemus hautaustoiminnasta. Pitkän ja kattavan kokemuksemme ansiosta pystymme hoitamaan kaikki hautaukseen ja hautajaisiin liittyvät asiat hienotunteisesti, ammattitaidolla ja asiakkaan toiveet huomioiden. Me olemme täällä sinua varten: voit aina olla yhteydessä, kun siihen on tarvetta.

Selkeä Hautaus -palvelumme huolehtii tietyistä ennalta määritellyistä hautausjärjestelyistä. Mikäli toivot kokonaisuudelta enemmän tai tarvitset muutoin lisää apua tai tukea, asiantuntijamme auttaa mielellään kartoittamaan ja kokoamaan juuri tarpeita vastaavan kokonaisuuden. Toimestamme voidaan hoitaa esimerkiksi kuolinilmoitukset, hautapaikan varaus ja muistotilaisuuden suunnittelu ja järjestäminen.

Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy on Suomen hautaustoimistojen liiton jäsen.