Tilaus- ja toimitusehdot

Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy, Y-tunnus: 1034394-7, myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille Suomessa. Selkeä Hautaus -verkkopalvelun kautta on mahdollista tilata valmiiksi koottuja hautauspalvelupaketteja. Verkkosivustollamme esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Yhteystietomme

Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy

www.hautaus-mononen.fi

Puhelin: Vaihde (09) 686 261

Palvelukokonaisuuksien tilaaminen, maksaminen ja toimitus

Selkeä Hautaus -verkkosivustolla tarjottavat palvelukokonaisuudet ovat tilattavissa lähettämällä valitun palvelukokonaisuuden esittelysivulla oleva tilauslomake. Tilauslomakkeen lähettäminen verkkosivustomme kautta edellyttää, että asiakas on tutustunut ja hyväksynyt kulloinkin voimassa olevat tilaus- ja toimitusehtomme.

Kun lomake on täytetty vaadituin osin ja tilaus- ja toimitusehdot hyväksytty, voidaan tilaus lähettää asiakaspalvelumme käsiteltäväksi painamalla ”Lähetä”-painiketta.

Tilauslomakkeen lähetys ei vielä sido asiakasta tilaukseen, vaan lomake toimii tarjouspyyntönä, jonka asiakaspalvelumme käsittelee ja vahvistaa erikseen asiakkaan kanssa. Asiakaspalvelumme ottaa asiakkaaseen yhteyttä seuraavana arkipäivänä tilauslomakkeen saapumisesta tilauksen yksityiskohtien vahvistamiseksi.

Asiakkaan kanssa vahvistetusta tilauksesta lähetetään asiakkaalle sähköpostitse pdf-muotoinen tilausvahvistus. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu palvelukokonaisuus sekä sen hinta. Tilattujen palveluiden toimittamisen jälkeen lähetetään lasku kuolinpesälle joko pdf-muotoisena, paperisena tai sähköisenä laskuna nk. pankkiverkon kautta.

Laskun maksuaika on 14 päivää.

Myöhästyneistä maksuista peritään viivästyskorkoa laskun eräpäivästä lukien maksupäivään saakka ja lakisääteinen viiden (5) euron maksumuistutuskulu. Mikäli laskua ei huomautuksesta huolimatta makseta, lasku siirtyy perintään ja perintäkulut lisätään laskun loppusummaan perintälain säännösten mukaisesti.

Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen voi peruuttaa veloituksetta kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse ennen tilattujen palveluiden toimittamista. Tällaiseksi palvelun toimittamiseksi voidaan lukea esim. vainajan pukeminen ja asettaminen tilauksen mukaiseen arkkuun. Peruutetuista tilauksista laskutetaan täysi hinta, jos ne on peruutettu vasta palvelun suorittamisen jälkeen.

Reklamaatiot

Toimittamiemme palveluiden ja tuotteiden laatu sekä asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Mikäli asiakkaalla ilmenisi tarvetta reklamoida toimittamiemme tuotteiden tai palveluiden laadusta, pyydämme olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme tai suoraan asiaa hoitaneeseen asiakaspalveluhenkilöön asian pikaiseksi korjaamiseksi.

Kuluttajalla on lain suoma oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Kolmansien osapuolien palvelut

Toimitettaviin palveluihin voi sisältyä Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy:n tuottamien palveluiden lisäksi kolmansien osapuolten toimittamia palveluja sekä palveluja, jotka laskutetaan jonkun muun kuin Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy:n toimesta. Jotkut kolmansien osapuolten toimittamista palveluista saattavat edellyttää erillisen sopimuksen solmimista palvelun toimittavan kolmannen osapuolen kanssa.

Tietosuoja

Kaikkia asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimittamiseen, ellei erikseen toisin mainita. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.